Sådan bliver din terrasse klar til sommeren

Sådan bliver din terrasse klar til sommeren

Danskerne er glade for deres haver, hvor børnene får lov til at lege og kæledyrene lov til at liste rundt. Sommeren nærmer sig, og du skal snart begynde at tænke på, hvordan du vil gøre din klar til varmere tider. Det kræver blandt andet blomsterbede og nyslået græs, men ikke mindst kræver hyggehjørner på terrassen. Læs med her for at få gode tips til en lækker og sommerklar terrasse.

 

Hyggen i centrum

Det er vigtigt, du starter ud med at gøre dig nogle overvejelser om, hvilket udtryk din terrasse skal have. Du kan for eksempel sætte blomster og planter i store krukker for at skabe en frisk og romantisk stemning på terrassen. En anden mulighed er at samle nogle træpaller i et hjørne af terrassen, så du skaber en dejlig hyggekrog, som automatisk vil lægge op til mange hyggelige stunder og lange snakke. Stil et par lanterner i samme hjørne, som kan lyse op på mørke sommeraftenener. Hvis du godt kan lide at have muligheden for at lave noget aktivt, kan du med fordel overveje, om du vil bygge en bålplads. Der findes ikke noget hyggeligere end at se ind i bålets flammer en sen sommeraften, mens du bager et snobrød eller steger en skumfidus. 

Underlaget er vigtigt

Terrassen er det helt perfekte sted at skabe de bedste rammer for mange hyggelige stunder med familien, men det dur altså ikke, hvis underlaget ikke er i orden. Det er ikke særlig charmerende med en terrasse, hvor fliserne er grimme, slidte og grønne af alger. Tit er der ikke meget andet at gøre end at lægge nye fliser eller sten på terrassen, så du skaber et helt nyt og lækkert samlingspunkt. Heldigvis er det også din mulighed for at vælge nøjagtigt det underlag, der afspejler dig og din familie bedst. Det giver et vidt forskelligt udtryk, alt efter om du vælger de klassiske store fliser eller skaber et mere spændende udtryk ved at mikse forskellige materialer. Fliserne er det mest bekostelige ved din nye sommerterrasse, så du kan overveje at låne penge til forvandlingen.

Administrator

Læg din besked