Månedsarkiv 23. januar 2023

Udstyr til katte

Er du kæmpe katteelsker og har et ønske om at få en kat, eller måske til en eksisterende kat udvide på det udstyr du har til den, uden måske helt at vide hvor du skal starte? Det kan også være du blot vil købe gave til en med kat, men lige meget hvad, får du her hjælp til udvælgelsen med tre ideer til katteudstyr, som det pelsede dyr vil elske!

Klatretræ

Først og måske som noget af det mest åbenlyse på listen kan nævnes et klatretræ kat. Klatretræer, eller kradsetræer, som de også kaldes, kan fås til både store og små katte, og det er helt bestemt et behov. Et godt kradsetræ kan have mange gode fordele for en kat, og det vigtigste er naturligvis at dyret får opfyldt behovet for at kradse. Et klatretræ giver et sted hvor katten kan få lov til at kradse løs, uden frygt for at det ædelægger, på samme måde som det ville i et møbel.

Legetøj

Det er naturligvis også vigtigt med legetøj til katte, men her er det noget sværere at udvælge. Der findes kæmpe sortimenter af forskelligt kattelegetøj, og indenfor disse findes der også yderligere varianter. Oftest ved man ikke, hvilke ens katte kan lide, før man har prøvet dem af, og så handler det bare om at holde sig til det, som de kan. Nogle er vilde med bolde, andre med farverige stofmus og helt tredje igen kan ikke få nok af fjer eller lasere.

Kattesele

I den lidt mere finurlige ende af udstyr til katte, kan man finde katteseler. Alt efter hvilken kat man har, og hvad ens katte er vant til, kan det bestemt være en oplevelse for dem, at få kattesele på. Denne fungerer som enhver anden dyrsele, og er beregnet til at man kan gå tur med dem. Det er dog langt fra alle katte der er lige glade for disse!