Månedsarkiv 29. oktober 2020

Har du lige fået ny kat? Dette skal du være opmærksom på

En kat er for mange mennesker en god start når det kommer til en familieforøgelse. Den er nemmere at passe end en hund, men stadig lidt sjovere end en kanin. Er det første gang du har kat, er der dog nogle ting du bør være opmærksom på, helst inden du anskaffer dig katten. Vil du vide mere om disse ting, kan du læse med her.

Husk at katten ikke må være ude det første stykke tid

Det første du bør være opmærksom på er temmelig vigtigt. Det er nemlig at katten skal være inde det første stykke tid efter den er kommet hjem til jer, jo yngre katten er jo længere skal den typisk også være inde.

Dette skyldes at katten skal vænne sig til jeres hjem og være bekendt med lugten. Er katten ikke bekendt med hjemmet, er der en stor chance for den ikke vil kunne finde hjem igen når den begynder at måtte komme ud.

Sørg for at gemme alle skrøbelige ting væk i starten

Det næste er også at det, i forbindelse med at katten i starten er så meget inde, kan være en god ide at få opmagasineret de mest skrøbelige ting i et opbevaringsrum eller et deportrum. I opbevaringsrummet eller depotrummet kan I midlertidigt få opbevaret tingene, indtil I er trygge ved at jeres kat ikke ødelægger dem. Lej et opbevaringsrum i Aalborg her, i så lang tid I har behov for det.

Er der tale om en yngre kat kan det også være smart at få jeres møbler opmaganiseret ved et sted som tilbyder møbelopbevaring. Dette skyldes at katten her stadig er ung og legesyg, så I kan risikere at der kommer mærker i jeres møbler. Alternativt kan I gøre brug af et pulterkammer til møblerne, lej et pulterkammer her.

Find din online dyrehandel her

Der er mange danskere, der har et eller flere kæledyr, og det er der naturligvis mange grunde til. Ofte ses et kæledyr som endnu et familiemedlem, og det er derfor også et medlem, som er højt elsket og uundværligt i familien. Får du snart et kæledyr, så kan du her blive klogere på, hvordan du finder alt det rigtige udstyr.

Det er vigtigt at investere i udstyr, så dit nye kæledyr ikke keder sig

Der er naturligvis stor forskel på kæledyr, men de har mindst én ting til fælles – de kan hurtigt komme til at kede sig, når de er alene, eller hvis man ikke har meget tid til at lege med dem og beskæftige dem. Det er derfor vigtigt at investere i udstyr, så dit kæledyr ikke kommer til at kede sig, når du ikke er hjemme eller ikke har tid til at lege med det, og så kedsomheden ikke kommer til at gå ud over dine sandaler eller sofaen.

Heldigvis har du muligheden for at finde billige dyreartikler via en online dyrehandel. En dyrehandel på nettet sikrer, at du kan finde alle de dyreartikler, du har brug for og meget mere til. De har alt fra tilbehør til hunde, katte og heste, og du kan derfor stensikkert finde noget til dine hunde, katte eller et helt tredje kæledyr.

Spar penge og køb på nettet

Når man har et kæledyr, er der meget udstyr, der skal købes, og det kan derfor hurtigt blive en dyr fornøjelse. Ønsker du at spare nogle penge uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten eller mængden af udstyr, så kan du med fordel handle på nettet og spare penge. Se eksempelvis denne online dyrehandel med gode priser. Handler du hos dem, er der ingen undskyldninger for ikke at forkæle dit nye kæledyr i sit nye hjem. Brug eventuelt noget tid på at kigge dig omkring for at sikre, at du finder det helt rette udstyr. Eventuelt kan du også læse meget mere omkring det, inden du beslutter dig, så du kan få dit kæledyr hjem med ro i maven.

Vil du gerne redde flere hittekillinger? Så lav en splitleasing aftale på en bil mellem dig og dit firma!

Mange killinger ender med at blive forladte af deres mødre eller ejere af forskellige grunde, og derfor ender de ofte op i naturen helt forsvarsløse.

På hittekilling.dk tager de sig godt af killingerne, der bliver forladte, så kontakt endelig dem, hvis du ser en af disse killinger på en af dine køreture.

Hvis du splitleaser din bil, kan det hjælpe både dig og de forladte killinger i fremtiden!

Vil du gerne have en bil, der ikke er lige så dyr i omkostning, som hvis du købte en almindelig bil, og som du må køre i privat, og også opsamle forladte killinger? Så prøv en splitleasingaftale med din arbejdsplads! Denne aftale kan nemlig gøre det billigere både for dig og for firmaet at have en bil til deling.

Se nærmere her om splitleasing.

Tænk over, hvor lang tid du har dem

Når du skal anskaffe dig et kæledyr, er det vigtigt at tænke over, at det er en følgesvend, der kan blive mange år gammel. Uanset om du gerne vil have en hund, kat, marsvin eller andet, kan mange dyr blive forholdsvis gamle.

Derfor er det vigtigt at overveje, om du rent faktisk gerne vil have ansvaret for dyret i flere år, eller om du bare gerne vil have en sjov adspredelse lige nu.

Konsekvenserne af ikke at have overvejet anskaffelsen af kæledyret

Desværre er der mange, der ikke har tænkt over dette, før de har anskaffet sig kæledyret. Derfor er der mange kæledyr, der bliver smidt ud af deres ejere, fordi ejerne ikke har haft lyst til at tage sig af dem længere. Mange killinger bliver ofte smidt ud af deres ejere, og dermed bliver de, hvad man kalder, hittekillinger.

Dog er det ikke altid ejerne, der smider de små killinger ud. Nogle gange kan det også være deres egen mor, der har vendt dem ryggen af en eller anden grund.

Hvad du kan gøre?

Uanset hvad grunden er til, at killingerne er blevet smidt ud, eller hvem de er blevet vendt ryggen af, er det altid hårdt at høre om sådanne killinger. Derfor er det en rigtig stor hjælp, hvis du kontakter nogen, der kan tage sig af de små killinger, hvis du en dag skulle få øje på nogen af dem.

Hittekilling.dk er for eksempel et af de steder, du kan kontakte, hvis du opdager en af de små killinger i naturen.