Månedsarkiv 20. august 2018

Sådan får du råd til at have kæledyr

Sådan får du råd til at have kæledyr

Hvem drømmer ikke om at have et kæledyr derhjemme? Ingen vil sige nej til at få menneskets bedste ven til at flytte ind hos sig, eller få en ekstra kat til den du allerede har, så de kan underholde hinanden, imens du er på arbejde hele dagen. Det er en god idé for alle at få et kæledyr, og specielt for familier med børn er det en rigtig god ting. Ved at få et kæledyr hjem til din familie, er du med til at lære dine børn, hvordan man passer på ting. Du er med til at lære dem om opdragelse, og vigtigheden af at kunne tage sig af noget andet end dig selv. Livet er andet og mere end en selv, og det er vigtigt at lære dine børn, at der findes noget der er større og lige så vigtige som dem selv. Ligeledes er et kæledyr en god idé for ældre, fordi det sikrer, at man kommer ud at gå og får rørt sig. Det er en vigtig del af dagligdagen, og et kæledyr kan hjælpe dig godt på vej med denne livsstil. Et kæledyr skal passes, plejes, gås tur med, have mad og ikke mindst kærlighed. Ved at passe et kæledyr, får du endnu mere igen end du giver, for kærlighed og leg er der nok af i et kæledyr. Men vi ved alle sammen også, at det er en dyr investering at købe et kæledyr. Det kan hurtigt blive mange penge at skulle købe et kæledyr til din familie, for med et kæledyr følger også mad, legetøj og diverse udstyr. Så går du med drømmen om at købe et kæledyr, så bør du måske overveje at tage et lån.

Find det lån der passer dig

Det kan virke uoverskueligt at finde rundt i markedet af lån, for i Danmark er det stort og der findes mange forskellige låneudbydere og låneformer. Det behøver det dog ikke at være, for med denne oversigt over lån, får du lynhurtigt et samlet og overskueligt overblik over alle de lån, der findes. På den måde er der garanti for, at du finder det lån, der passer lige præcis til dig – så du kan få bragt det ønskede kæledyr hjem til din familie.

Find det bedste lån til at forkæle dine kæledyr her

Find det bedste lån til at forkæle dine kæledyr her

Skal du låne penge til at forkæle dine kæledyr, kan det godt være en meget uoverskuelig proces, da der findes et hav af forskellige muligheder, der alle sammen har både fordele og ulemper. Derfor kan det være utrolig svært at vurdere, hvilket lån, der er dét, der passer lige netop til dine behov. For nemmere at kunne danne sig et overblik over de forskellige lån, kan man sammenligne de forskellige lån med hinanden, hvilket blandt andet kan gøres med en låneberegner.

Renten er ikke alt

Når man kigger efter lån, vil langt de fleste udelukkende forholde sig til, hvad renten er på det givende lån. Som tommelfingerregel er det da også en rigtig god idé at kigge på, hvad renten ligger på, da denne mere eller mindre er en indikator for, hvad man kommer til at betale tilbage. Jo lavere renten er desto bedre. Dog kan man ikke nøjes med at kigge på renten, da der er rigtig mange andre ting, der også spiller ind i forhold til, hvor dyrt ens lån i sidste ende bliver. Eksempelvis kan det være en god idé at kigge på dét, der hedder de Årlige Omkostninger eller bare ÅOP. ÅOP er en betegnelse for, hvad det lån, du kigger på, kommer til at koste på årligt basis i procent. Det kan være en rigtig god idé at kigge på lige netop dette, når du tager et lån, da du dermed kan danne dig et godt overblik over, hvad lånet kommer til at koste dig.

Forskellige typer af renter

Renten på de forskellige lån kan variere, da der er flere forskellige typer af renter. Her er et udpluk af nogle, hvilket kan have stor indflydelse på, hvilket lån, der passer bedst til dine behov:

  • Variabel rente; en variabel rente er en rente, der som navnet lidt indikerer, kan variere alt efter markedet. Det vil sige, at den både kan blive højere eller lavere, efter man har foretaget sit lån.
  • Morarente; er en rente, man betaler, hvis man ikke kan betale sine renter til tiden. Ved man derfor, at man kan have svært ved at betale tilbage til tiden i perioder, kan det være en god idé at kigge efter lån med lav morarente.
  • Fast rente; er, som navnet indikerer, en rente, der er fastlagt, hvorfor den ikke kan variere. Kan være den smarteste løsning til lån, der har en kortere løbetid.
Kunne du godt bruge 10.000 kr.?

Kunne du godt bruge 10.000 kr.?

Måske ønsker du dig et nyt kæledyr, måske kunne du godt tænke dig den hund du altid har drømt om, eller måske kunne du bare godt tænke dig at have et større råderum i økonomien i en periode, så du uden bekymring kan forkæle dine kæledyr. Uanset hvad grunden er, kan du herunder læse mere om, hvordan du får råd til, hvad du lige står og mangler.

Fordelene ved et minilån

Der var engang, hvor man gik i banken, når man skulle låne penge. Sådan er det heldigvis ikke mere, da det både kan være en langsommelig proces, hvor resultatet ikke nødvendigvis bliver, at man får lov til at låne penge. Her er nogle fordele ved at tage et minilån:

  • Du skal hverken stille sikkerhed for lånet, som man eksempelvis skal, når man låner af banken, eller forklare, hvad lånet skal bruges til. På denne måde kan du låne til lige præcis dét, du har brug for, uden der bliver stillet spørgsmålstegn ved det.
  • Du kan låne penge, hvor og hvornår det skal være. Det eneste det kræver er, at du har dit NemID ved hånden, så du kan underskrive aftalen.
  • Lånet kan ikke overskride 10.000 kr., hvorfor man hurtigt vil kunne betale lånet tilbage og dermed ikke ender ud i at have gæld over en længere periode.

Udbetaling samme dag

Udover de ovenstående fordele, er der også én helt bestemt anden fordel, der får mange til at vælge netop et minilån. Grunden er, at man ved et minilån ifølge denne kilde kan have pengene på sin konto allerede samme dag, som man har foretaget låneansøgningen. Det vil sige, at man mere eller mindre kan foretaget lånet, mens man står i butikken, hvorfor man kan få råd til at købe nyt legetøj til katten eller hunden på ganske få minutter. Derudover findes der desuden en jungle af muligheder inden for minilån, hvilket betyder, at det burde være muligt at finde et lån, der passer til ens behov. Dog kan det være en rigtig god idé at sætte sig grundigt ind i de forskellige muligheder, inden man foretager sig et lån, da man kan ende med at spare en masse penge i sidste ende.