Månedsarkiv 29. september 2019

Alarmsystem – et uundværligt element i dit kattehjem

Driver du et kattehjem, og er du derfor ofte bekymret om, hvad der foregår i din virksomhed, når du ikke er tilstede, fordi du ikke har et system, som kan fortælle dig om det, så kan det være en god idé at investere i et alarmsystem. På den måde kan med god samvittighed tage hjem til familien, og ydermere sove trygt om natten, da du er sikker på, at dine katte ikke får ubudne gæster – du får besked, hvis der er noget, der ikke er, som det skal være. Et alarmsystem er derfor din sikkerhed i din virksomhed og din tryghed, når du ikke er i virksomheden.

 

Mere end bare et almindeligt alarmsystem

 

Midtjysk El Center er din leverandør til alarmsystemer. Dette gælder flere forskellige alarmsystemer. Eksempelvis kan du få en alarm som kan alarmere, hvis der opstår brand eller vandskader i din virksomhed. Dette kan være ligeså relevant for din virksomhed som en alarm, der alarmere ved indbrud, da det handler om dine kattes tryghed.

 

Lige såvel som tyveri kan koste mange tårer, hvis noget bliver ødelagt eller forsvinder, kan både brand og vandskader også være skadelig for både katte og inventar. Det er derfor også en måde at sikre din virksomhed på. Ønsker du at vide mere og er du interesseret i alarmer til dit kattehjem, så find alarm her hos Midtjysk El Center og bliv klogere på mulighederne for alarm til erhverv

 

I mange kattehjem har man ofte mange dyre katte, som det er vigtigt, at folk udefra ikke kan komme og tage, det er derfor vigtigt, at ingen andre får adgang til dit kattehjem, når du ikke er tilsted. Det kan være ganske nødvendigt at sikre kattehjemmet med en alarm, så man på den måde kan afholde fremmede for at bryde ind og få advarsler, hvis der opstår brand eller vandskader.Det er din tryghed, der er afgørende.

 

 

 

Det bør du overveje, før du får et kæledyr

Hvis du er typen, som kan smelte fuldstændig over en hundehvalp eller en lille kattekilling, har du måske gået med tankerne om at få dig et kæledyr. Men lige så søde de små dyr kan være, lige så meget overskud og tid kræver det at tage sig af dem. Det er en stor beslutning at anskaffe sig et kæledyr, og det er noget du bør overveje nøje, før du gør det. Der følger en masse forpligtelser med at have et kæledyr.

Har du pengene til det?

Det koster ikke blot noget at anskaffe sig et kæledyr. Det vil blive ved med at være en udgift for dig hver måned i flere år. Er det nogle penge, du har og er villig til at betale? Der skal være penge til både dyrlægetjek, foder, legetøj, forsikringer mm. Måske du også skal have købt sådan noget som et kattetegn eller hundetegn. Det er vigtigt at tænke alle udgifter igennem.

Er du villig til at sætte dig selv til side?

Når du har et kæledyr, er det dyret, der kommer i første række. Hvis ikke din nye hundehvalp kan være alene hjemme fredag aften, hvor du plejer at være ude med dine venner, er du nødt til at være villig til at blive hjemme med den. Du kan altså flere gange komme ud for, at du må droppe nogle ting, fordi du skal tage dig af dit kæledyr.

Er du klar til ansvaret?

Det er et stort ansvar at passe på et kæledyr. Er du klar til at stå op om natten for at lukke din hund ud? Er du klar til at gå daglige gåture? Og er du parat til, at din hund eller kat vil komme til at tisse på gulvtæppet indenfor de første par gange? Det er det hele, der skal tages i betragtning.

Er din bolig kaotisk og upersonlig?

Det er nemt at miste overblik over stilen og ordenen derhjemme. Det problem kender mange til, og det kan påvirke i stor stil humøret. Derfor er det vigtigt at få styr på det, og opleve fornyet glæde i boligen. Det vil også finde den indre ro og afslappethed frem, og der vil generelt være en bedre stemning derhjemme.

Ryd op og organiser

Har du altid drømt om en Flagermusstol, men aldrig haft pladsen? Så er det tid til at få skaffet det. Foretag en grundig oprydning og få skabt pladsen til stolen. Det behøves ikke at være uoverskueligt og kaotisk, du skal blot huske at gøre det med en vis indstilling. De ting du ikke ønsker at beholde, eller ikke benytter længere, skal selvfølgelig ikke fylde i dit hjem. Få dem afsat, sælg dem eller noget helt andet. Indfør nye ting du føler passer ind. Det vil ikke blot se flot ud, det vil også give et stort overskud.

Indfør en klar og enkel stil

Når der er ryddet op, skal der også tilsættes noget nyt. Nu er det vigtigt, at du stadig holder overblikket, og føler godt efter indeni. Mange har Royal Copenhagen, da det er et stilfuldt men stadig enkelt. Det kunne være en ide for dig at se på, hvis det er den stil, du ønsker dig. Så længe den røde tråd holdes, og der er orden i huset.

Minderne må ej forglemmes

Det sidste pift der nu mangler, er det helt personlige, som er helt unikt. Det er nemlig alle minderne. Det kan være fra ferier, fester, fødselsdage eller noget helt andet. Det er noget, rigtig mange lader være fremme i hjemmet, da det viser ydmyghed og personlighed. Når der er fx er gæster, er det den perfekte anledning til enten at memorere eller fortælle en god historie ud fra minderne.