Alarmsystem – et uundværligt element i dit kattehjem

Alarmsystem – et uundværligt element i dit kattehjem

Driver du et kattehjem, og er du derfor ofte bekymret om, hvad der foregår i din virksomhed, når du ikke er tilstede, fordi du ikke har et system, som kan fortælle dig om det, så kan det være en god idé at investere i et alarmsystem. På den måde kan med god samvittighed tage hjem til familien, og ydermere sove trygt om natten, da du er sikker på, at dine katte ikke får ubudne gæster – du får besked, hvis der er noget, der ikke er, som det skal være. Et alarmsystem er derfor din sikkerhed i din virksomhed og din tryghed, når du ikke er i virksomheden.

 

Mere end bare et almindeligt alarmsystem

 

Midtjysk El Center er din leverandør til alarmsystemer. Dette gælder flere forskellige alarmsystemer. Eksempelvis kan du få en alarm som kan alarmere, hvis der opstår brand eller vandskader i din virksomhed. Dette kan være ligeså relevant for din virksomhed som en alarm, der alarmere ved indbrud, da det handler om dine kattes tryghed.

 

Lige såvel som tyveri kan koste mange tårer, hvis noget bliver ødelagt eller forsvinder, kan både brand og vandskader også være skadelig for både katte og inventar. Det er derfor også en måde at sikre din virksomhed på. Ønsker du at vide mere og er du interesseret i alarmer til dit kattehjem, så find alarm her hos Midtjysk El Center og bliv klogere på mulighederne for alarm til erhverv

 

I mange kattehjem har man ofte mange dyre katte, som det er vigtigt, at folk udefra ikke kan komme og tage, det er derfor vigtigt, at ingen andre får adgang til dit kattehjem, når du ikke er tilsted. Det kan være ganske nødvendigt at sikre kattehjemmet med en alarm, så man på den måde kan afholde fremmede for at bryde ind og få advarsler, hvis der opstår brand eller vandskader.Det er din tryghed, der er afgørende.

 

 

 

Administrator