Kradsemøbler – møbler alle katte elsker

Kradsemøbler – møbler alle katte elsker

Katte er nogle finurlige væsener. Én ting er dog sikkert; de kæmper om pladsen for at være menneskets bedste ven. Derfor er det også vigtigt, at du som ejer tager dig godt af din pelsede ven. Én måde at gøre dette på, er at sørge for kradsetræer til din kat – både inden- og udendørskatten.

Hvad er et kradsetræ?

Et kradsetræ er et møbel til din kat, som din kat – meget direkte sagt – kan kradse på. Det er et møbel, der kan tåle til, at din kat kradser på det, bl.a. for at holde sine kløer spidse. Det er oftest lavet af sisal og online er der et utal af kradsetræer, som din kat med sikkerhed vil komme til at holde af.

Din kats sundhed

En af fordelene ved møblet er, at det hjælper din kat med at få bevæget alle sine muskler, når katten strækker sig. Udstrækning og motion er sundt for din kat, især, hvis det er en indendørskat. Men faktisk har udendørskatten også enormt godt af at kunne blive stimuleret, når den er hjemme. Katte hvæsser derudover deres klør. Det gør de både for at holde dem skarpe, men også for at kunne markere deres territorie. Her vil et kradsetræ i hjemmet altså være en nem måde for din kat at vedligeholde deres instinkter og især din udekat vil kunne mærke, hvor dens primære hjem er.

Kløerne fra møblerne

En ret uvurderlig fordel ved et kradsemøbel er også, at din kats naturlige trang til at hvæsse og kradse i ting tit går udover møblerne i hjemmet. Her vil kradsetræer være med til at minimere skaden på din elskede plyssede sofa eller din mormors antikke polstrede spisebordsstol og territoriemarkeringen kan i stedet gå ud over rebet på kradsemøblet, der er lavet til at holde til de små og pelsede, men skarpe poter.

Bliv derfor din kats bedste ven og forær den et kradsemøbel.

Redaktionen

Læg din besked