De kære killinger og garn

De kære killinger og garn

Der er ikke noget mere sødt og til tider lidt frustrerende at se de små killinger lege med dit garn når du sidder og strikker. Ind i mellem må man lige tage en pause og give dem opmærksomhed så du igen kan komme i gang med strikketøjet.

Har du lagt mærke til hvilken type garn de fleste katte er mest vilde med? Jeg har faktisk lavet en test for når jeg strikker i kunst så render de langt væk, og bomuld er de såmænd heller ikke vilde med.

Men når jeg strikker i de lækreste uldgarner og særligt de lidt langhårede så kommer de og skal nusse, spinde og lege og det kan jo godt være en udfordring.

Nu strikker jeg aldrig i kunst for det kan man jo købe færdigt til ingen penge og det er ikke rart hverken at strikke i eller have på – synes jeg, så jeg har altid et par godbidder liggende så de kan beskæftiges med andet end MIT garn

Alle os der bare elsker katte og særligt killinger, så kan du altså selv være med til at bestemme hvor meget ”opmærksomhed” du og dit garn skal have.

Nu strikker jeg oftest lidt større projekter, som Poncho eller bluser og cardigans  så der er ofte nok til os alle når først jeg er kommet godt i gang.

Hvis ikke jeg lige synes at det dyre Lala Berlin garn fra Lana Grossa skal bruges af misserne, så får de lige et lille garn nøgle at lege med eller også giver jeg dem det strikkede tæppe af rest garnet jeg har lavet så de kan hygge sig på det.

admin

Læg din besked