Din killing fortjener kun det bedste

Din killing fortjener kun det bedste

Findes der noget sødere end synet af en lille killing med store øjne? Sådan en lille yndig hårbolle fortjener da kun det bedste resten af livet! Og det bedste for din lille killing er masser af opmærksomhed, omsorg, forplejning og det rette foder og legetøj  – særligt i de tidlige, sårbare måneder.

 

Giv din killing den bedste start på livet

Når du lige har fået en ny killing, bør du tage fri de første par dage, så den ikke bliver stresset over at være alene. Gør hjemmet så trygt som muligt og sørg for, at der er ro, så killingen kan vænne sig til de nye omgivelser.

 

Din killing har brug for 2 til 3 gange så mange kalorier som en voksen kat. Derfor er det vigtigt, at killingen får det rette foder. De første tre til seks måneder, bør du fodre din kat tre gange om dagen. Derefter er det nok med to gange om dagen.

 

Det er vigtigt, at killingen kommer i kontakt med andre mennesker og får leget en masse. På den måde er du sikker på, at I får skabt et tæt bånd. Har du andre dyr i forvejen, bør de dog ikke være i samme rum de første par uger.

 

Hvis der ikke er penge nok

Din lille kat skal resten af livet passes, plejes, leges med og have ordenligt mad. Hvis den bliver syg, skal den til dyrelægen. Det kan altså ende med at blive en dyr investering at få en kat, men du må aldrig nogensinde gå på kompromis med din kats ve og vel.

 

Bliver din kat pludselig syg, og ved du, at det ender med en dyr lægeregning, du ikke har penge til, eller får du på andre måder svært ved at få råd til at passe din kat, kan du optage et kviklån. Et kviklån er en hurtig og nem måde at låne penge på lige nu og her, så du kan få økonomisk råderum til at passe på familiens lille hårbolle.

Administrator

Læg din besked