Beskyt din udekat mod lopper og flåter

Beskyt din udekat mod lopper og flåter

Mange katte nyder livet som udekat, hvor de får lov til at færdes både inde og ude, som de har lyst til. Hvis du vil undgå, at din kat bliver generet af lopper og flåter, bør du beskytte den med en forebyggende behandling.

Forebyggelse er vejen frem

Heldigvis findes der i dag midler mod lopper og flåter, der er så effektive, at de kan forebygge angreb fra lopper og flåter, hvis blot katten behandles hver 4–6 uge. Du kan beskytte din kat med enten en særlig spray eller en pipette til formålet. Den mest populære løsning er nok pipetten, som blot skal tømmes, og væsken skal herefter gnides ud i nakken på katten. Herefter spreder loppemidlet sig til resten af kattens krop og beskytter dyret mod angreb for lopper i 4-6 uger, hvorefter katten skal behandles igen. Bruger du spray, skal du spraye din kat over hele kroppen. Behandlingen er i sig selv ret enkel, men den kræver dog, at man ikke springer en behandling over, da katten i så fald vil være meget udsat for angreb. Behandlingen skal derfor gentages regelmæssigt for at beskytte dyret effektivt. Det er især vigtigt at overholde behandlingerne på kattekillinger, da de små er mere udsatte for angreb. Kattekillinger færdes tættere på græs og jord, hvor flåter og lopper holder til, og derudover er deres immunforsvar endnu ikke fuldt udviklet, hvorfor et angreb kan have store konsekvenser for dyrets helbred. Desværre ser man tit, at herreløse katte og hittekillinger er slemt plaget af både lopper og flåter, når de findes, og det er naturligvis til stor gene for dyret. Det kan derfor anbefales at købe rigeligt ind, når du skal købe loppemidler.

Køb billige loppemidler online

Loppe- og flåmidler kan heldigvis købes billigt på nettet. Så kan du nemt og hurtigt købe flere pakker på én gang og få dem leveret til din adresse. Dog bør du være opmærksom på, at loppemidler ikke kan returneres, da de går ind under kategorien ’fødevarer’. Se et udvalg af loppemidler til en god pris her. 

Administrator

Læg din besked