Det bedste foder til hunde og katte

Det bedste foder til hunde og katte

Et godt foder er vejen frem til et sundt og raskt kæledyr. Det bedste foder styrker dyrets immunforsvar og forebygger de sygdomme, som vi ofte ser hos kæledyr. Læs mere om det bedste foder her.

Pas godt på dit kæledyr

Når vi har katte og hunde som kæledyr, er deres primære fødekilde det foder, vi tilbyder dem. I naturen ville dyret automatisk have en meget varieret kost, som for hunde og katte blandt andet ville bestå af levende dyr som mus eller fugle. Derfor er det vigtigt, at vi tænker i disse baner, når vi vælger det bedste foder til vores dyr. Foderet skal gerne bestå af en stor del kød og ikke store mængder af salt og sukker, som ikke er naturligt for dyrene. I fangeskab bliver vores dyr ofte neutraliseret for at undgå uønsket adfærd samt uønskede unger. Dette er relevant i forhold til foderet, da en neutralisering øger dyrets appetit og for kattes vedkommende øger risikoen for urinsten. Her er det vigtigt at vælge et foder, som forebygger netop disse sygdomme og tendenser hos vores kære dyr, så de kan leve et langt og godt liv. Udover disse hensyn bør du vælge et foder, som tager hensyn til dit kæledyrs aktivitetsniveau. Hvis du for eksempel har en meget aktiv hund, kan du vælge et foder, som tager hensyn til dette. Et godt valg kunne være hundefoderet Eukanuba Working & Endurance, som er udviklet specielt til hunde med et højt aktivitetsniveau. Dette kunne for eksempel være jagthunde, der nyder at gå og løbe i mange timer dagligt. Samme regel gør sig gældende til katte. Hvis du har en sterilliseret indekat, bør du vælge et foder, der er tilrettet dette, så dyrets behov opfyldes bedst muligt via foderet.

Find et godt mærke foder til dit dyr

Mange kæledyrsejere er glade for at holde sig til et bestemt mærke foder, som deres hund eller kat trives godt med. Læs gerne beskrivelserne grundigt inden køb og kig ingredienslisten igennem for at sikre, at foderet er af den ønskede kvalitet. Læs om godt dyrefoder her.

Administrator

Læg din besked